Ev

>

Sorun giderme & Bakım

>

Görüntü yok/Açılamıyor

Görüntü yok/Açılamıyor

(Öncelikle adaptörün veya diğer güç kablolarının arızalı veya zayıf temaslı olup olmadığını kontrol edin.)

bir、Arka ışık yok, ekran yok:1.PC güç düğmesi açık mı?

Sebep:Müşteri PC güç anahtarının farkında değil.

Çözüm:Bilgisayarı açmak için PC güç düğmesine basın.

2.Güç kaynağı normal, PC güç düğmesi ışığı yanmıyor, motherboard red light.

Sebep:
Motherboard defect.

Çözüm:Replace the motherboard.

3.Store data.

Sebep:Motherboard storage capacity is full

Çözüm:Battery discharge (remove the battery for about 5 saniye, then reinsert it)

4.RAM Installation (Bilgisayar)

Sebep:Memory module loose connection, loosened due to transportation vibration

Çözüm:Heavy-duty truck memory module

5.RAM slot (bilgisayar)

Sebep:Slot contact issue


Soluton:If there are dual card slots, you can switch to another slot.

6.High-voltage busbar

Sebep:High-voltage busbar

Çözüm:Yenisiyle değiştirme

7.Backlight cable

Sebep:Poor backlighting

Çözüm:Yenisiyle değiştirme

8.LCD screen

Sebep:LCD Screen Fault

Çözüm:Yenisiyle değiştirme

二、Backlight present, ekran yok:The external monitor is displaying.

Sebep:The BIOS resolution is incorrect.
Poor contact in the LCD screen cable

Çözüm:Flash the BIOS
Unplug the display cable. If that doesn’t work, ekran kablosunu değiştirin. Replace the display cable.

三、Black screen after entering the system:Brightness Settings Issue

Sebep:Set brightness to minimum

Çözüm:Increase the brightness on the external monitor.

四、Setup Issues:Whether BIOS and motherboard jumper settings are configured for power-on boot

Sebep:Setting both power-on methods simultaneously will prevent the device from booting up.

Çözüm:Disable a power-on startup configuration method

五、After running for a period of time, a black screen restart can restore it:Sistem

Sebep:System error

Çözüm:Reinstall the operating system

六、Touch display:Is the keypad switch turned off?

Çözüm:Press the POWER button on the keypad.

Paylaşmak:

İlgili Makaleler